Service & reparationer

Sköt om din bil efter tillverkarens rekommendationer!

Bilreparationer, service och underhåll

Vi på TORMEC jobbar hårt för att få ut budskapet ”sköt om Din bil efter tillverkarens rekommendationer” Vi vet att om Du gör det och har en bra dialog med Din verkstad så behöver inte bilen kosta skjortan utan kommer att tjäna Dig troget under många år!

Ring 063 86260 så hjälper vi dig! 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för en tid, priser, rådgivning m.m.

Räntefri delbetalning

Ansök om ditt kort

Specialiserade på VW - Audi - Seat - Skoda

Inget arbete är för stort eller för litet! Vi utför tjänster och reparationer inom bland annat fordonsdiagnostik, kamremsbyte, bromsar, avgassystem, fram- och bakvagnsreparationer, däckarbeten, A/C/klimaarbeten, motorreparationer och kopplingsbyten.

Ring 063 86260  eller maila info@tormec.se och boka tid! 

Servicearbeten

I vår moderna verkstad servar vi Din bil med bibehållen nybilsgaranti. Vi har både den utrustning och kompetens som krävs för att serva dagens bilar.
 

Data och diagnos

Vi har datorstödd felsökning av bilar vilket innebär att vi kan koppla upp oss mot bilens databox, läsa felkoder och släcka varningslampor när felen åtgärdats.Moderna bilar innehåller mycket elektronik och data och vi har erfordelig kunskap och utrustning för att kunna ställa kvalificerade diagnoser på just din bil.

Reparationer och underhåll

Drivaxlar, bussningar, styrleder, bromsar - det mesta fixar vi åt dig.

Hjulinställning

En avancerad hjulinställare från Hunter säkerställer hög precision och att Dina hjul pekar åt rätt håll när Du åker härifrån...

Låt OSS se över Dina hjulvinklar! Däck är dyra - så även bränslet!