Företaget

Välkommen till vår moderna serviceanläggning!

Företaget

Om oss

Vi utför bilreparationer, service och underhåll. Vi står för personligt bemötande och snabb service.

Priset gör vi upp om i förväg, och skulle det visa sig att priset kan komma att avvika från uppgörelsen, kontaktas du alltid innan ytterligare reparationer utförs.

Vill du hålla kostnaderna nere kan vi ordna fram begagnade reservdelar och erbjuda finansiering via räntefria lån.  Vi utför jourarbeten alla dagar. Tveka inte att ringa!

Efter att ha arbetat med bilservice sedan 1987 år vet vi vilka krav som kunderna ställer på en modern serviceanläggning:

Många bilägare vill ha ett prisvärt, tryggt och kvalitetsmedvetet alternativ till märkesverkstäderna. Kunden vill också ha ett personligt bemötande och snabb service. Det har vi på TORMEC tagit fasta på.

Vi försöker alltid överträffa kundernas förväntningar och nu lägger vi även i en ännu högre växel och satsar på en ytterligare utveckling av jourverksamheten.

Vi vet att kunderna uppskattar att vi alltid försöker ställa upp. Ingenting ska vara omöjligt när kunderna ringer till oss på TORMEC.

Garantierna är lika omfattande som hos de flesta andra serviceanläggningarna - men den bästa garantin hos oss är kanske den att företaget reparerar och servar objekten med samma noggrannhet och prismedvetenhet som de själva vill ha sina egna bilar servade.

Genom att vi tar oss an alla arbeten med den inställningen som ledstjärnor uteblir reklamationerna och ofta slutar besöket i en långvarig kundrelation.
Vill kunden så hämtar och lämnar personalen vid TORMEC den bil som ska servas.

Vi erbjuder den modernaste diagnosutrustningen som finns på marknaden:
    - Vi har Bosch, Autologic, Autocom, Launch som diagnosinstrument och vi kan utföra systemtest, en komplett motoranalys,

Nytt för 2013 är att vi på VAG bilar nu kan göra mjukvaruuppdateringar och programmeringar som tidigare endast orginalhandeln har kunnat utföra, Samt utöver detta även gör s.k. chiptrimningar med mycket gott resultat

Service utförs enligt tillverkarens rekommendationer, vi fyller i serviceboken avläser efter felkoder och nollställer serviceindikeringen.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för en tid, priser, rådgivning m.m.

Räntefri delbetalning

Ansök om ditt kort